magnus_brusefalt

Magnus Brusefält
Marknadsansvarig Myresjöhus och Smålandsvillan

”Vi har sedan många år ett bra samarbete med TVR. TVR är en tillförlitlig partner som gör det där lilla extra så att vi som kund blir helt nöjda.”

 

d

joachim_frykberg

Joachim Frykberg
VD JULA AB

”För Jula är det viktigt att synas i de sammanhang som intresserar våra kunder. Vi har sedan flera år ett stort engagemang ibland annat hockey och handboll, något som ligger både oss och våra kunder varmt om hjärtat. Jula har jobbat tillsammans med TVR i över tio år och tillsammans har vi byggt upp en närvaro i sportsammanhang som vi tycker fungerar väldigt bra. Vi har använt TVR i både Sverige och Norge och det som präglar vårt samarbete är att vi båda brinner för försäljning och kommunikation. Vi vill hela tiden utvecklas och göra saker bättre. Några av de saker som jag uppskattar med vårt samarbete är att det är enkelt, transparent och kreativt.”

d

Kristoffer-rengfors-flygresor

Kristoffer Regnfors
Marknadschef Flygresor.se

”TVR är vårt val för idrottsponsring! De är enkla att arbeta med och de är tillförlitliga. Vi på Flygresor.se kan varmt rekommendera TVR för er som vill sponsra svensk idrott och samtidigt få bra marknadsexponering.” Flygresor.se

k